Patiënt Professional Over ons Folders Afspraak maken

Afspraak maken


Voor kinder-MDL zorg kunt u uitstekend terecht in alle ziekenhuizen die participeren in het samenwerkingsverband Kinder-MDL Zuidwest Nederland. Indien nodig wordt een patiënt voor een specifieke behandeling of zorg doorverwezen naar één van de andere ziekenhuizen binnen het samenwerkingsverband. Deze verwijzing zal in overleg met de arts en de patiënt en/of ouder(s) of verzorger(s) gedaan worden.


Verwijsbrief

Voor het maken van een afspraak is een verwijsbrief van de huisarts altijd noodzakelijk. Neem daarom voor het maken van de afspraak eerst contact op met de huisarts.


Afspraak maken

Met een verwijsbrief kan een afspraak gemaakt worden in één van de ziekenhuizen van het samenwerkingsverband Kinder-MDL Zuidwest Nederland. Klik voor specifieke informatie over het maken van een afspraak in deze regio op één van de ziekenhuizen in het menu aan de linkerkant van deze pagina. 


Voor het maken van een afspraak met een Kinderarts MDL in een ziekenhuis buiten de regio Zuidwest Nederland kan in onderstaand kaartje worden geklikt op regio en ziekenhuis van voorkeur.